Wereldwijs met Lot

Vanaf januari 2024 komt Wereldwijs met Lot beschikbaar. Een educatief platform voor kinderrechten, burgerschap en cultuur, voor groep 1 tot en met 8. Op het platform vind je jaarlijks diverse lesactiviteiten rond actuele thema’s. Alle lessen bieden we aan via heldere en overzichtelijke leerdoelen. Wil je meer over dit platform weten, meld je dan hier aan. Je ontvangt binnen twee weken alle informatie. Klik hier om de promo van Wereldwijs met Lot te bekijken. klik hier om een voorbeeldles te downloaden.

Abonnement

Wil je een abonnement op Wereldwijs met Lot, dan kun je je hier registreren. Onder de scholen die zich vóór 1 november 2023 aanmelden, verloten we een theatervoorstelling Benjamin Beer over een ijsberenfamilie die moet vluchten voor het smeltende ijs (ter waarde van € 1.250)

Consortium Wereldwijs met Lot

Het consortium Wereldwijs met Lot richten we op om voldoende maatschappelijk draagvlak aan te kunnen tonen bij de overheid en fondsen. Leden van het consortium zijn schoolbesturen en inhoudelijk betrokken organisaties. Klik hier om meer informatie aan te vragen over deelname aan het consortium.